Produkty pro řezačky dřeva (3)

Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Odborně zpracováno téměř v čistotě odrůdy Bovale Sardo (místně známé jako Muristellu), autochtonní odrůdy, která je věrně ztvárněna v tomto víně. Výsledkem je pomalá fermentace v malých ocelových nádržích a dlouhá zralost v malých sudech z francouzského dubu po dobu 3 let, následovaná ročním a trochu delším zráním v ležaté lahvi. Barva je neproniknutelná rubínově červená s fialovými odstíny, v nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí. Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa. Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.
fabio torre srl

fabio torre srl

Lískové ořechy a polotovary z lískových ořechů: Pražené, drcené, mouka a čistá pasta z lískových ořechů 100% mandle